Reset Password

usluga od 6 zvjezdica u svijetu sa 5 Euroyacht - sinonim za luksuz

50 EUR do 1.000 EUR

Advanced Search

50 EUR do 1.000 EUR

Your search results

Euro Yacht – Vaš partner za luksuzni odmor na moru

Dobrodošli na stranice charter tvrtke Euro Yacht Ltd! Povjerite nam pružanje vrhunskog iskustva jedrenja uz osiguranje da ćete dobiti upravo pravi brod za vašu divnu avanturu jedrenja. Uz bogato iskustvo i stručnost u iznajmljivanju i prodaji plovila, naša tvrtka ispunjava sve Vaše želje i preferencije.

Zamislite da ste potpuno opušteni na brodu udobne, elegantne i potpuno opremljene jahte, sunčajući se na palubi, uživajući u osvježavajućem piću u kokpitu, osjećajući uzbuđenje dok brod ubrzava. Iskoristite priliku da otkrijete skrivene dragulje i neusporedivu ljepotu hrvatskih otoka kao što su Kornati, Hvar, Korčula i drugi, te nam omogućite da Vam pomognemo u ostvarenju vašeg jedriličarskog sna.

Pronađite idealno plovilo

Tražite brodove spremne za najam i iznajmljivanje u Marini Kornati u gradu Biograd na moru.

Rezervirajte svoje plovilo

Pronađite svoj brod i rezervirajte putem naše platforme za rezervacije koja je laka za upotrebu.

Uživajte u novoj pustolovini

Prilagođena iskustva sa stručnim lokalnim vodičima i našim iskusnim skiperima.

Naša impresivna flota

Naša luksuzna plovila nude vam besprijekornu uslugu za Vaše neprocjenjivo iskustvo! Dizajnirani da omoguće laku i glatku plovidbu, brodovi zadovoljavaju potrebe modernih nautičara kako na palubi tako i u unutrašnjosti.
from 291 € /day
from 471 € /day
from 346 € /day

DESTINACIJE

Savršen položaj baze i brojne zapanjujuće destinacije
sea-sunset-landscape-ocean-scenery-islands-archipelago-goldenhour-croatia-kornati_t20_LOR0nV

KORNATI

fortress-lookout-over-hvar-old-town_t20_ZVXW3o

HVAR

DCIM100MEDIADJI_0237.JPG

KORČULA

Odaberite idealno plovilo

Pregled naših plovila

Što je katamaran

Katamaran je plovilo s više dijelova koja imaju dva paralelna trupa jednake veličine. To je plovilo stabilizirana geometrijom a stabilnost izvodi iz široke grede, a ne iz balastirane kobilice kao kod jednoručnog broda. Katamarani obično imaju manji volumen trupa, manji pomak i plići gaz (gaz) od monokopova slične duljine. Kombinirana dva trupa također često imaju manji hidrodinamički otpor od usporedivih monokopova, zahtijevajući manje pogonske snage bilo od jedra bilo od motora. Širi položaj katamarana u vodi može smanjiti nagib i kretanje izazvano valovima.

Što je jedrilica

Jedrilica je plovilo koje koristi jedra kao svoje primarno pogonsko sredstvo. Jahta može biti jedro ili motorno plovilo koje se koristi za užitak, krstarenje ili utrku. Ne postoji standardna definicija, pa se ovdje izraz odnosi na jedrenjake koji imaju kabinu s pogodnostima za smještaj preko noći. Da bi se nazvalo “jahtom”, za razliku od “čamca”, takvo brod vjerojatno će imati najmanje 10 metara duljine i procijenjeno je da ima dobre estetske osobine. Jedrilice u kojima se ne može prenočiti ili su manje od 30 stopa (9,1 m), ne nazivaju se univerzalno jahtama. Jedrilice veće od 30 m (40 m) općenito se smatraju superjahtama.

Naša baza - Marina Kornati

Započnite svoju avanturu jedrenja u srcu Jadranskog mora – Biograd na Moru!