Destinacije

Biograd na Moru

Biograd na Moru, nekada kruna hrvatskih kraljeva, sada vlada kao vodeće odredište za jedrenje. Ovaj obalni grad, sa svojom mješavinom kraljevske povijesti i suvremenog marinog života, nudi pristup i Kornatskom arhipelagu i mirnom Pašmanskom kanalu. Njegove plaže šapuću priče o kraljevskoj prošlosti, dok moderni sadržaji osiguravaju udoban i luksuzan boravak.

Zadar

Zadar, grad u kojem se susreću drevni ostaci i moderna čuda, živi muzej na Jadranskom moru. Divite se zvuku mora koje svira glazbu na jedinstvenom "Sea Organ", ili promatrajte zalazak sunca na instalaciji "Greeting to the Sun". Ovaj povijesni grad, s rimskim i venecijanskim ruševinama, vrata je prema jedrenju u hrvatskim vodama.

Kornati

Otkrijte srce Jadrana u Kornatskom arhipelagu, mirnom utočištu s više od 140 otoka. Ovaj raj za jedriličare, zaštićen kao nacionalni park, nudi očaravajući krajolik gdje se more sjaji protiv golih klifova. Idealno za mirno istraživanje ili ronjenje u duboko plavo, sirova ljepota Kornata nudi miran bijeg od svijeta.

Šibenik

Šibenik, grad smješten uz more, pravo je blago hrvatske baštine. Njegove kamene lavirintne ulice vode do veličanstvene katedrale sv. Jakova, koja je UNESCO-ova svjetska baština. Kao ulaznica u Nacionalni park Krka i Kornatske otoke, Šibenik je savršeno polazište za istraživače koji traže i prirodne čuda i arhitektonska remek-djela.

Hvar

Hvar, sunčani dragulj dalmatinskih otoka, spaja staru kulturu s modernim luksuzom. Prošećite poljima ljubičastog lavande do starih gradova, uživajte na osunčanim plažama, a kad padne noć, pridružite se živahnom noćnom životu otoka. Hvar je destinacija koja zaista ima sve - povijest, ljepotu i želju za životom.

Korčula

Na čarobnom otoku Korčula srednjovjekovna arhitektura susreće se s bujnim vinogradima. Prošetajte stopama istraživača u navodnom rodnom mjestu Marka Pola, utvrđenom gradu koji isijava poviješću. Izvan kamenih zidina pronađite skrovite uvale i kušajte izvanredna lokalna vina. Korčula nudi okus autentičnog života na otoku, prožetog kulturom i prirodnom ljepotom.