Najam jahte bez skipera

Najam jahte bez skipera

Iskusite apsolutnu slobodu s najmom jahte bez posade

Krenite na putovanje gdje ste gospodar svog sudbine. Najam plovila bez posade poziva vas da doživite uzbuđenje plovidbe kroz mirne vode i istraživanje skrivenih uvala u vlastitom ritmu. Bez obzira jeste li iskusni jedriličar ili tražite novu vrstu avanture, ovo putovanje obećava autonomiju i uzbuđenje. Navigirajte kroz azurne vode, otkrijte neistražene otoke i usidrite se pod zvjezdanim nebom, sve prema vašim uvjetima.

Doživite vrhunsku slobodu uz naš najam jahte bez posade
Doživite vrhunsku slobodu uz naš najam jahte bez posade

Bit srži najma jahte bez posade: Ova usluga više je od običnog najma jahte; radi se o prihvaćanju potpunog iskustva biti kapetan. Naše jahte temeljito se pripremaju kako bi vam pružile sigurnost i udobnost. Opremljene modernim navigacijskim sustavima i svim bitnim potrepštinama za vaše putovanje, postaju vaš dom daleko od doma na moru. Ovo iskustvo najma nije samo o odredištu; radi se o putovanju - usavršavanju svojih jedriličarskih vještina, povezivanju s posadom i stvaranju jedinstvene avanture koja je isključivo vaša.

Kvalifikacije za najam: Da biste unajmili brod u Hrvatskoj, skiperi moraju imati valjanu nautičku ispravu. Hrvatska priznaje širok spektar međunarodnih nautičkih licenci i priznaje certifikate izdane od strane vlasti zemalja koje imaju bilateralni sporazum s Hrvatskom upravom. To uključuje raznolik niz certifikata koji osiguravaju da skiperi iz različitih zemalja mogu bez problema unajmiti brodove i jahte pod hrvatskom zastavom.

 • Za sveobuhvatan popis prihvaćenih nautičkih isprava i detaljne informacije o svakoj ispravi, kliknite OVDJE.
Vi ste gospodar svoje sudbine
Vi ste gospodar svoje sudbine

Zašto odabrati najam jahte bez posade?

 • Neprocjenjiva privatnost: Na vašoj privatnoj jahti svijet je vaš. Uživajte u intimnim trenucima, večerama pod zvijezdama i radosti druženja u okruženju koje je isključivo vaše.
 • Ekonomično istraživanje: Uživajte u luksuznom iskustvu jedrenja bez luksuzne cijene. Kao vlastiti skiper, eliminirate dodatne troškove, što vam omogućava da svoj proračun usmjerite prema drugim aspektima svog odmora.
 • Sloboda za istraživanje: Bez utvrđenog itinerara, slobodni ste istraživati kako želite. Bilo da zastanete u slikovitoj uvali ili potražite živahne obalne gradove, vaše putovanje je vaše za oblikovanje.
 • Osobni rast i avantura: Kao skiper svoje jahte, suočit ćete se s uzbudljivim izazovima i naučiti vrijedne vještine. Svaki dan donosi nove prilike za rast, istraživanje i stvaranje nezaboravnih uspomena.
 • Idealno za avanturiste: Najam jahte bez posade savršen je za obitelji, grupe prijatelja ili solo avanturiste koji žude za uzbuđenjem vlastitog putovanja. To je iskustvo koje obećava i uzbuđenje i spokoj.
 • Naša predanost vama: Osiguravamo da svaka jahta u našem floti ispunjava najviše standarde sigurnosti i udobnosti. Naš stručni tim uvijek je na raspolaganju za pomoć pri planiranju i pripremi, kako biste bili spremni za započinjanje svoje morske avanture.

Krenite na svoje sanjaranje putovanje: Najam jahte bez posade više je od običnog odmora; to je avantura koja čeka vaše vođstvo. Kontaktirajte nas kako biste krenuli na putovanje koje obećava slobodu, otkriće i radost otvorenog mora.

Često postavljana pitanja

Odaberite plavi okvir kako biste vidjeli odgovor

Da biste unajmili jahtu bez posade, skiperi moraju imati važeći nautički certifikat koji priznaju hrvatske vlasti. Hrvatska prihvaća različite međunarodne licence, što omogućava skiperima iz mnogih zemalja pristup.

Kao kapetan svoje jahte, suočit ćete se s jedinstvenim izazovima i naučiti vrijedne navigacijske vještine. Svaki dan nudi prilike za rast, navigaciju i stvaranje uspomena.

Najam jahte bez posade pruža apsolutnu privatnost. Imate potpunu kontrolu nad svojim itinerarom, što omogućava intimne trenutke i osobna istraživanja, daleko od prepunih turističkih destinacija.

Da, naš stručni tim dostupan je za pomoć u planiranju i pripremi, osiguravajući da ste dobro opremljeni za svoju avanturu na moru.

Kao vlastiti kapetan, štedite dodatne troškove poput najma posade, što vam omogućava da svoj proračun usmjerite prema drugim aspektima svog odmora poput istraživanja i slobodnih aktivnosti.

Istražite našu ponudu

Krenite na nezaboravno putovanje Jadranom s našom vrhunskom charter flotom koja nudi luksuzno istraživanje prekrasnih obala i skrivenih dragulja regije.

Lagoon 40 Moxy -30%

Lagoon 40 Moxy

Marina Kornati, Biograd, Hrvatska
 • Godina 2024
 • Kabine 4 + 2
 • Osobe 8 + 2 + 2
 • WC/Tuš 4
 • Dužina 39 ft
01.06. - 08.06.2024
4.235 € 6.050 €
Lagoon 40 You -30%

Lagoon 40 You

Marina Kornati, Biograd, Hrvatska
 • Godina 2022
 • Kabine 4 + 2
 • Osobe 8 + 2 + 2
 • WC/Tuš 4
 • Dužina 39 ft
01.06. - 08.06.2024
4.158 € 5.940 €