O nama

O nama

Putovanje Strasti: Biograd na Moru

Putovanje Strasti: Biograd na Moru

Pozdrav, ljubitelji mora i budući jedriličari! Mi smo Euroyacht Charter, vaš pouzdani pratilac za nezaboravne morske avanture. Naša priča počela je 2018. godine u mirnom i slikovitom gradu Biograd na Moru u Hrvatskoj. Smješteni u zagrljaju Marine Kornati, san naše obitelji o dijeljenju naše ljubavi prema moru s drugima pretvorio se u stvarnost. Ovdje, na pozadini veličanstvenog Jadrana, naša je flota prvi put zaplovila.

Od skromnih početaka do velike flote

Od skromnih početaka do velike flote

Što je započelo kao mala kolekcija brodova, potaknuta našom strašću i snovima, sada je procvjetalo u raznoliku i impresivnu flotu. Ponosni smo što možemo predstaviti 15 vrhunskih plovila, uključujući 9 elegantnih jedrilica i 6 prostranih katamarana, svaki sa svojom jedinstvenom osobnošću i pričom. A naša flota neprestano raste, s planovima za doček novih dodataka, osiguravajući da nudimo najbolje našim gostima.

Otkrivanje ljepote Jadrana

Otkrivanje ljepote Jadrana

Morske Avanture: Svako putovanje s nama je više od samo putovanja - to je uron u srce Jadrana. Od pustolovina jedrenja punih adrenalina do mirnih krstarenja u sumrak, nudimo spektar avantura za svaki ukus i stil.

Predstavljanje Našeg Ponosa: Flota

Predstavljanje Našeg Ponosa: Flota

Naša Plovila: Zaronite u detalje naše veličanstvene flote. Svaki naš brod je kombinacija udobnosti, stila i morske sposobnosti, opremljen da vam pruži neusporedivo iskustvo jedrenja.

Stvaranje Personaliziranih Morskih Priča

Stvaranje Personaliziranih Morskih Priča

Vaši snovi o jedrenju su naša zapovijed. Vjerujemo da svaki gost donosi jedinstveni duh na more, i volimo stvarati putovanja koja odražavaju vaše pojedinačne želje. Bili vi iskusni jedriličar ili znatiželjni novak, ovdje smo da stvorimo vašu savršenu morsku priču.

Obećanje održivim morima

Obećanje održivim morima

Naša ljubav prema moru ide dalje od jedrenja. Duboko smo predani održivim i odgovornim praksama jedrenja, osiguravajući da se netaknuta ljepota Jadrana sačuva za buduće jedriličare i morski život.

Nauticline
TG art
Lagoon
Elan

Trebate pomoć?

Planirate svoj san o jedrenju? Obratite se i naši stručnjaci će vas voditi na svakom koraku puta.

Pošalji upit
instagram story image instagram story image instagram story image instagram story image instagram story image